Solutions

Tämä on Knowit Solutions blogi.

Topic: knowit-tyopaikkana

KNOWIT TYÖPAIKKANA

Hyvinvoiva isä on motivoitunut, energinen ja tuottava

Kun Kari Kakkosen Nooa-poika syntyi viisi vuotta sitten, Kakkoselle oli selvää, että hän ei halua missata pojan ensimmäisiä vuosia.


KNOWIT TYÖPAIKKANA

Isähaaste - kohti perheystävällisempää työpäivää

Knowitilla isä- ja perheystävällisyys on osa meidän arkipäivää ja kulttuuria. Päätimmekin siksi innolla lähteä mukaan aloittamaan Fambitionin Isähaastetta yhdessä Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry:n ja Siili Solutionsin kanssa. Haasteessa pyritään kehittämään isäystävällistä johtamista ja perhemyönteistä organisaatiokulttuuria.


KNOWIT TYÖPAIKKANA

Työnhaku rekrytoijan silmin

Rekrytointi on vuosien varrella muuttanut muotoaan ja kehittynyt. Enää ei riitä kun kävelee yritykseen sisään ja kysyy olisiko töitä tai naputtelee Wordiin mitä osaa ja lähettää sen. Nykyään moni työnantaja odottaa hakijoilta videoesittelyjä, huippuunsa tuunattuja persoonallisia hakukirjeitä, ilotulitusta ja ties mitä muuta. Paineet ovat hakijalla suuret - kuinka onnistut vakuuttamaan työnantajan omasta sopivuudestasi. Työskentelen Knowitilla rekrytointikoordinaattorina ja luen viikoittain paljon erilaisia hakemuksia. Tunnen kuitenkin myös hakijan tuskan, olenhan itsekin työntekijä, joka on hakenut töitä ja pähkäillyt kuinka parhaiten tuoda oma osaaminen ja persoona esille.


AUTOMAATIO, KNOWIT, AGILE

Laadunvarmistuksen ammattilainen aina asiakkaan tukena

Henri Grönblom on Knowitin Solutions-liiketoiminta-alueen lead-konsulttien esimies. Knowitin palvelukseen Grönblom siirtyi yrityskaupan myötä vuonna 2005.


Abonner på vårt nyhetsbrev