This year's KDS was held at the heart of Stockholm, at the Radisson Blu Waterfront Hotel. Two days of mostly short talks about various software related topics, with a bit of hardware thrown in for good measure.
This year's KDS was held at the heart of Stockholm, at the Radisson Blu Waterfront Hotel. Two days of mostly short talks about various software related topics, with a bit of hardware thrown in for good measure.
Blogisarjamme kolmas osa valaisee kolmatta ketteryyden periaatetta. Sen ytimessä on säännölliset ja lyhyellä aikavälillä tapahtuvat toimitukset, joita tarkastellaan tässä blogikirjoituksessa niin asiakkaan kuin kehittäjänkin näkökulmasta. Kolmas onnen avain on kokonaisuudessaan:
Toivottavasti olet jo päässyt sovittelemaan ensimmäistä onnen avainta, jossa keskityttiin asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseen. Voit lukea blogisarjan edellisen kirjoituksen tästä.
Kun yrityskulttuuria halutaan kehittää ketterään suuntaan ottavat yritykset usein mukaan ulkopuolisen agile coachin tuomaan näkemystä etenemiseen ja mahdollisiin haasteisiin. Kapellimestari Valeri Gergijev sanoi että kapellimestarilla pitää olla salkut täynnä ideoita kun hän astuu orkesterin eteen. Samalla tavalla ketterällä valmentajalla on hyvä olla pää täynnä ajatuksia ja esimerkkejä kun marssitaan yritykseen ketteröittämään liiketoimintaa.
Uusi blogisarja avaa ketterän tekemisen taustalla olevaa kahtatoista periaatetta. Johdannon blogisarjaan voit lukea täältä.
Uusi blogisarja avaa ketterän tekemisen taustalla olevaa kahtatoista periaatetta. Käymme sarjassa läpi 12 onnen avainta ja vastapainoksi kuusi sudenkuoppaa, joihin organisaatiot usein kompastuvat ketterässä kehittämisessä.
Nyt on vuotuinen Testing Assembly tapahtuma takana. Osallistuin suurin odotuksin, olihan päätöspuheenvuoron pitäjänä suuresti ihailemani Pekka Hyysalo.
Edelleenkin hän tekee minuun suuren vaikutuksen, vaikka olen kuullut tarinan televisiosta ja lukenut lehdistä useasti. Tippa silmässä kuuntelin hänen puhettaan ja mietin että kuinka sitä muistaisikaan joka päivä olla kiitollinen siitä että oma elämä on loppujen lopuksi aika helppoa.
Kun yritys tuo tuotteen tai palvelun markkinoille, asiakas tekee päätöksen tuotteen tai palvelun hankkimisesta usean tekijän summana: esim. ajankohta, koska tuote tulee markkinoille, hinta, toiminnallisuus, look&feel, brändi, laatu, jne.
Yrityksen, joka toimii markkinaehtoisesti ja haluaa toimia markkinatilanteen mukaan, kannattaisi pyrkiä, ja pitäisi pystyä, tekemään näihin tekijöihin liittyviä tietoisia päätöksiä painottaen eri markkinatilanteissa eri tekijöitä.