Nyksät ja eksät tapasivat Flow’ssa #KnowitMnG

Knowit
TIINA HENRY-BIABAUD
17.08.2015

Punavuorelaisena lafkana Knowit päätti kohottaa hipsteriytensä toiseen potenssiin ja osallistua Flow-festivaaleille, varsinkin kun niin monet meistä sinne muutenkin aikoivat suunnata. Kutsuimme sekä nykyiset ja entiset Flowhun osallistuvat työntekijämme Meet & Greet -tapaamiseen moikkaamaan tuttuja ja nauttimaan virvokkeita Craft Beers -erikoisolutbaariin.

IMG_0053
Knowitin huoltopiste houkutteli paikalle useita nykyisiä ja entisiä knowitilaisia

Janoisia kollegoita ja ex-kollegoita saapui paikalle sankoin joukoin. Monet pitävät edelleen tiiviisti yhteyttä vanhoihin työkavereihin. Knowitissa on alan työpaikkoihin verrattuna keskimääräistä pidempiä työsuhteita. Sinä aikana työkavereiden välillä ehtii muodostua vahvoja ystävyyssuhteita (ja muunkinlaisia suhteita).

IMG_0054

Suvilahdessa järjestetty vuosittainen Flow-festivaali teki tänä vuonna kävijäennätyksen. Viikonlopun aikana festareille osallistui peräti 70 000 ihmistä. Esiintyjinä oli monia maailmankuuluja artisteja ja yhtyeitä kuten Belle and Sebastian, Florence and the Machine ja Pet Shop Boys.

IMG_0035
Pet Shop Boys oli yksi illan pääesiintyjistä

Onnistuneen tapaamisen jälkeen päätimme, että pidämme Knowitin Meet & Greet –tilaisuuksia jatkossakin vastaavissa tapahtumissa.

Knowit Finland

Lue lisää