Accountor helpotti asiakkaidensa elämää Knowitin avulla

Knowit
KNOWIT
30.09.2016

https://www.youtube.com/watch?v=qDPUpmFEF6M

Accountorin liiketoimintajohtaja Mikael Strann on syystä tyytyväinen. Knowitin kanssa tiiviin yhteistyön tuloksena on syntynyt Accountorin Extranet -palvelu, joka helpottaa olennaisesti yhteydenpitoa ja erilaisten materiaalien välittämistä tilitoimiston ja asiakkaiden välillä. Uusi, helppokäyttöinen palvelu vähentää olennaisesti sähköpostin ylikuormittumista. Eipä siis ihme, että se on kerännyt jo paljon kiitosta asiakkailta.

–Extranet on tietoturvallinen ja nopea kanava tiedostojen välittämiseen. Selainpohjaisella Extranetillä voidaan jakaa esimerkiksi kirjanpito- ja palkkamateriaaleja sekä sopimus- ja projektiaineistoja, joten ne ovat helposti kaikkien osapuolten saatavilla. Halutessaan päivityksistä saa ilmoitusviestin omaan sähköpostiin joko reaaliajassa tai kootusti kerran päivässä, sovelluskonsultti Maria Ek sanoo.

Extranetin kautta voidaan jakaa esimerkiksi:

  • Kirjanpito- ja palkkamateriaalit
  • Vuodenvaihteen materiaalit (esim. TyEL-vuosi-ilmoitus, verottajan vuosi-ilmoitus)
  • Tuloslaskelma, tase ja tase-erittelyt
  • Kausiveroilmoitukset
  • Palkkalistat, -laskelmat ja lomapalkkailmoitukset
  • ALV-maksutiedot
  • Kustannuslaskelman raportit
  • Laadunseurantaraportit

Tavoitat aina oikean henkilön

Strann ja Ek pitävät Extranetin keskeisenä etuna sitä, että asiakkaat voivat olla aina varmoja viestiensä perillemenosta.

–Jos esimerkiksi oma kirjanpitäjä tai palkanlaskija on lomalla tai sairaana, viesti tai tiedosto välittyy asiakkaan tuntevalle sijaiselle. Tämä mahdollistaa nopean ja virheettömän palvelun, Strann selventää.

Extranet toimii myös linkkinä Accountorin palveluihin, esimerkiksi raportointi- ja budjetointipalveluun, sen kautta voi seurata julkaisemiamme uutispäivityksiä sekä tutustua tuleviin asiakastilaisuuksiin ja etsiä accountorilaisten yhteystietoja. Palvelua kehitetään koko ajan, joten sen käyttömahdollisuudet tulevat jatkossa lisääntymään.

Jos olet Accountorin asiakas ja haluat ottaa käyttöösi maksuttoman Extranet-palvelun, ota yhteyttä Accountorin yhteyshenkilöösi tästä

Jos olet kiinnostunut Extranet-palvelun luomisesta oman yrityksesi asiakasyhteydenpidon helpottamiseen, ota yhteyttä: Susanna Salomaa, 040-3400614, susanna.salomaa@knowit.fi

Lue lisää Knowitin palveluista: www.knowit.fi

Knowit Finland

Lue lisää