Experience

Tämä on Knowit Experience blogi.

Experience

Knowit Experiencen Instagram-joulukalenteri

 

Tänä vuonna päätimme pistää pystyyn joulukalenterin Knowit Experiencen Instagram-tilille. Tuunasimme joulukalenteria meidän näköiseksemme ja päivitimme yhteensä kuusi kalenteriluukkua. Ideana oli kertoa seuraajillemme, mitä me täällä toimistolla oikeasti teemme. Olimme nimittäin kuulleet huhua, että meitä pidettäisiin pelkkänä it-toimistona – mikä ei tietenkään pidä täysin paikkaansa.


Knowit on Tomorrow

Inbound-markkinointi lisää liidejä ja sitouttaa asiakkaita


Ylitarjonta ja häly digitaalisissa ympäristöissä ovat saaneet meidät tarkemmaksi siitä mihin kulutamme aikaamme. Inbound-markkinointia käyttämällä voi saavuttaa yrityksestäsi kiinnostuneita kohderyhmiä relevantin sisällön avulla käyttämällä kosketuspintana esimerkiksi blogeja, hakukoneita ja sosiaalista mediaa.


Episerver

Mixed mode authentication with Azure AD and Aspnet Identity for Episerver multisites

A year ago, one of our Episerver CMS customers decided to move their websites from on-premise hosting to Episerver DXC Azure hosting. They wanted to use their own Azure AD as authentication and authorization for content editors and admins. We, as a service provider, wanted to use Aspnet Identity for troubleshooting and support purposes. So the mixed mode authentication (Azure AD + Aspnet Identity) was the need. 


Knowit on Tomorrow

Innovointi ja digitaalinen transformaatio käyvät käsi kädessä

Innovointi johtaa muutokseen ja muutos usein epävarmuuteen ja vastustukseen. Innovointi tarkoittaa myös sitä että joudut haastamaan itsesi ja olemassa olevan liiketoimintamallisi. Siksi kynttilänvalajat eivät keksineet hehkulamppua eikä posti sähköpostia. Innovaatio, disruptio ja muutos liittyvät olennaisesti yhteen ja on tärkeää hahmottaa ne kaikki.

"Innovointi on tapa tehdä asioita uudella tavalla. Ideoista ei ole pulaa, mutta niiden siirtäminen käytäntöön onkin haasteellisempaa", sanoo Kenneth Gvein, Norjan Knowit Experiencen johtaja. "Ennen oli mahdollista rakentaa kestäviä kilpailuetuja, mutta digitalisaatio ja globalisaatio ovat muuttaneet kaiken. On pakko mukautua jatkuvasti muuttuviin kilpailuetuihin. Muutos on hyvin nopeaa, jolloin innovaatiokyvystä tulee uusi kilpailuetu. Suunnitelmia ei enää tehdä neljäksi vuodeksi kerrallaan, vaan valitaan suunta ja validoidaan jatkuvasti sen toimivuutta datan avulla. Omissa kokeiluissamme on yksi sääntö: tee jotain. Hetken kuluttua voimme kysyä kannattaako jatkaa ja soveltaa muuallakin vai lopettaa. Tämä on toiminut meillä hyvin."


Experience

5+1 vinkkiä, joilla jalkautat analytiikan arkipäivään

On selvää, että nykypäivänä datan hyödyntäminen asiakaskokemuksen johtamisessa on välttämätöntä. Yritykset tekevät massiivisia panostuksia teknologiaan ja palkkaavat alan huippuasiantuntijoita, kuten data-analyytikoita, datainsinöörejä ja data-arkkitehteja. Aidosti datavetoinen asiakaskokemuksen ohjaus on kuitenkin haasteellista, jos vastuu tiedon hyödyntämisestä lepää vain analytiikkatiimin harteilla. Data ja analytiikka pitäisikin tuoda koko organisaation saataville, jotta kokonaisvaltainen dataohjautuvuus olisi mahdollista. Saatavuuden lisäksi analytiikka pitäisi saada sisällytettyä jokapäiväisiin työtehtäviin. Näin dataohjautuvuus myös toteutuisi käytännössä.


eCommerce

Personalization in the B2B World

You are a B2B marketer and wondering how to possibly engage your customer and offer them a comfortable experience online so that they like your brand, spread the word, return, and even become an ambassador? Don’t think further and start personalizing!


eCommerce

Ecommerce Approaches for B2B Companies

Have you ever wondered how you could approach ecommerce if you are a B2B company with multiple brands? Read about the different options you have!


Episerver

Episerver CMS 11 certification roadmap

I recently (23.03.2019) passed the Episerver CMS 11 certification and decided to share some information about some of the important areas whilst the exam is still fresh in my mind. I am hoping this could be of use for people taking the test in the near future. In case you would not pass the test, you are eligible to retake the exam after 21 days. As an exam tip, I recommend writing down whatever you remember from the test so you can prepare for a retake if needed. As far as I remember, I got at least mostly the same questions both times. 


Digitaalinen markkinointi

Aitous, tavoitteellisuus ja ajoitus: lue viisi tärppiä sosiaalisen median mainontaan

Moni sortuu varmasti ajoittain ajattelemaan, että sosiaalisen median julkaisut oivaltavilla teksteillä ja näyttävillä kuvilla keräävät automaattisesti näkyvyyttä ja reaktioita. Totuus kuitenkin on, että toivottua katselukertojen määrää ja yleisön sitoutumista on haastavaa saavuttaa ilman mainontaa.


Knowit työpaikkana

Mitä opimme harjoittelijoina Knowit Experiencessä?

Puolen vuoden ikimuistoinen ja opettavainen harjoittelujakso Knowit Experiencella on vaihtunut osa-aikaiseen työskentelyyn opintojen ohella. Vaikka hommat Knowitilla jatkuvatkin, on nyt hyvä aika muistella, mitä kaikkea harkasta jäikään käteen.


Knowit työpaikkana

Knowit ja Mothers in Business (MiB) yhteistyössä

”Ei toista ilman toista” on kuultu monen merkittävän johtajan suusta, puhuttaessa asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen yhteydestä toisiinsa. OP:n Reijo Karhinen, IBM:n Ginni Rometty, ja useat muut silmäätekevät ovat painokkaasti linjanneet, että vain tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät pystyvät palvelemaan asiakkaitaan hyvin.


Rekrytointi

Working at Knowit Experience – from a Developer Perspective

Are you a developer thinking about joining our team here at Knowit Experience? If yes, great - this post is written just for you!

There are some questions I’m getting asked frequently when interviewing new candidates for our development team. There are also topics which I like to bring up anyway. Here’s a short summary of both. I hope it helps to give you a good idea of what our culture and everyday life is about.


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi osa 5: Miksi video koukuttaa?

Videolla pystytään näppärästi kertomaan tarinoita, ja mikä tärkeintä, herättämään tunteita. Tunnereaktio on tarpeen huomion kiinnittämiseksi ja vangitsemiseksi.


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi, osa 4: Miksi mainosbannerit häiritsevät?

Huomioi näkökenttämme rakenne näkymien suunnittelussa

Vaikka lukiessa fokusoimme katseemme tarkannäön alueelle eli keskelle näkökenttää, yleensä kiinnitämme huomiota myös näkökentän ääreisalueilla tapahtuviin asioihin.


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi osa 3: Serif vai sans serif?

Fonttityylillä ilmaistaan tunnetta, vahvistetaan brändiä ja luodaan mielikuvia. Millaisia ovat konversion kannalta hyvät verkkofontit?


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi, osa 2: Miten tekstin lukemista ja ymmärtämistä voi tukea?

Verkkopalveluiden ja verkkokirjoitusten sisällön laatimista helpottaa ymmärrys siitä, miten oikeastaan luemme. Mitä sisällön laatijan kannattaisi huomioida?


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi osa 1: ISOT vai pienet kirjaimet?

ISOJA KIRJAIMIA ei teoriassa ole vaikeampi lukea kuin pieniä. Lukiessamme itse asiassa tunnistamme ja ennakoimme kirjaimia. Kirjainten tunnistamista seuraa sanojen hahmottaminen.


Web-analytiikka

SharePoint -sivuston analytiikka - mahdoton tehtävä?

Nyt seuraa tunnustus: en ole koskaan pitänyt Microsoftin SharePointista sen järjettömän monimutkaisuuden ja lukuisten rajoitustensa vuoksi. Realismia on kuitenkin myöntää se, että edelleen aika monessa organisaatiossa on käytössä SharePoint -järjestelmään perustuvat joko ulkoiset tai sisäiset sivustot. Ulkoisissa sivustoissa SharePoint alkaa jo olla katoavaa perinnettä, mutta Intranet-käytössä se on edelleen vaihtoehto, sillä sen dokumentinhallintaominaisuudet ovat hyvät. Tarkastelen tässä ensisijaisesti Intranet-sivuston mittausta.


Rekrytointi

Walk For Jobs Helsinki 2017

Osallistuimme perjantaina 8.9.2017 Töölössä Telia 5G Areenalla järjestettyyn Walk For Jobs –rekrytointitapahtumaan. Päätimme lähteä mukaan, koska etsimme tiimiimme Knowitille jatkuvasti uusia osaajia. Tapahtumassa rekrytoivat yritykset ja asiantuntija- tai esimiestyötä etsivät ammattilaiset pääsivät keskustelemaan yhteisen kävelykierroksen ajan. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme mm. web-devaajaa, myyjää, testiautomaatiokehittäjää, testauspäällikköä ja montaa muuta.


Sharepoint

Viisi vinkkiä onnistuneeseen intraan

Intranetin hankintaa valmisteleva törmää nopeasti valintoihin: Toteuttaako pilveen, paikallisesti vai hybridinä? SharePoint vai vaikkapa Google tai Episerver?


Digitaalinen liiketoiminta

Experienceit: Looking into 2020

San Francisco ja Silicon Valley 31.10-3.11.2016

Experienceit on tapahtuma, jossa tutustutaan kansainvälisiin digitaalisiin trendeihin ja kehityssuuntiin Knowitin järjestämällä matkalla. Visionamme on yhdessä löytää ja hyödyntää mahdollisuuksia, joita muut eivät huomaa, ja tuoda uutta näkökulmaa teknologian ja innovaatioiden hyödyntämiseen.


Digitaalinen liiketoiminta

Tulevaisuuden liikemiehet ja -naiset opintomatkalla Knowitin pääkonttorilla Tukholmassa

Lauttasaaren Yhteiskoulun Kansainvälisen liiketoiminnan linjan lukiolaisryhmä pääsi vierailulle Knowitin pääkonttoriin Tukholmaan torstaina 15.4.2016. Opiskelijat olivat erittäin kiinnostuneita kuulemaan Knowit-konsernin toimitusjohtajan Per Wallentinin näkemyksiä työelämästä ja tulevaisuuden haasteista. Opintomatkalla heräsi paljon ajatuksia – joihin kertyi mukavasti myös vastauksia.


Digitaalinen liiketoiminta

Aki Riihilahti Blogging about Digitalization in Sports and Business – Preparing for Tomorrow

Let’s face it: match day programs are for small numbers of fossils and collectors. You use money, time and effort without getting anything in return. The return football clubs should get is data about customer behaviour so that you could serve him or her better. Unfortunately conservative sports industry is too often stuck in the ways of the past. ”We have always done it like this” is a hole that becomes very quickly too deep to get back up from.


Palvelumuotoilu / Palvelusuunnittelu

Tuotteistuksen ajoituksesta

Muinaiset japanilaiset runoilijat eivät julkaisseet mitään ennen kuin olivat täyttäneet 50 vuotta. Tällä varmistettiin se, ettei taiteilijan tarvinnut myöhemmin hävetä nuoruuden epäkypsää ajatteluaan ja kehittymätöntä estetiikantajuaan.

Nykyaikainen firma ei voi valitettavasti odotella niin pitkään tuotteensa kypsymistä. Muuttuva kilpailuympäristö sekä kehittyvä teknologia luovat paineen saada tuote markkinoille mahdollisimman pian jotta tuotteen elinkaaren aikana keritään pääsemään edes voitolliseksi. Pörssiyhtiöiden fiskaalinen vuosi on jaettu neljään kvartaaliin ja jokaisen kvartaalin pitää tuottaa voittoa. Ei ole aikaa käyttää montaa kvartaalia asioiden hinkkaamiseen vaan olisi parempi jos tuote olisi ollut markkinoilla jo eilen.


Digitaalinen liiketoiminta

Work Smarter Not Harder -seminaari 16.2.2016

Järjestimme yhdessä Microsoftin kanssa Work Smarter Not Harder -seminaarin Keilarannassa. Tilaisuuden materiaalit löytyvät tästä postauksesta.


Abonner på vårt nyhetsbrev